måndag 17 september 2012

Lyckoruus!

Höstens första pass - check!
Vaknade som vanligt imorse och tänkte, "orka gå upp!". Men kom genast på att resan mot nästa säsong skulle ta fart idag och studsade (eller kanske inte riktigt) upp ur sängen, upp och kokade ägg och avnjöt som vanligt frukosten framför Gomorron Sverige. 

Jag och Nicke gick ovanligt tidigt till träningen, bara för vi var så träningssugna. Satt sedan o väntade 15 låååånga minuter innan jag började värma upp (vilket jag ändå gjorde något tidigt). Träningen som under förmiddagen bestod av kuldrillar gick över förväntan, trodde jag skulle känna mig mycket mer ringrostig efter vilan, speciellt med tanke på att jag inte kört rotation mer än andra halvan av säsongen. Nöjd med morgonens pass gick jag hemåt med redan fjärilar i magen inför kvällens pass!

Avnjöt senare en härlig lunch bestående av resten från igår (a la student), fiskgryta med ris samt en matig sallad med fetaost och avokado. Nu blir det plugg och chill fram till jobbet vid halv fem och sen är det TRÄNING IGEN och det är lyckligaste dagen på länge!


Lunchen smakar bättre efter träning!

Btw, för lite livspepp kan ni även kika in på http://honjohanna.tumblr.com/ !


<a href="http://www.halsoartiklar.se/bloggar/"><img src="http://www.halsoartiklar.se/bloggar/button.php?u=honjohanna" border="0" /></a><script src="http://www.halsoartiklar.se/bloggar/stats.js"></script><a href="http://www.halsoartiklar.se/">Hälsoartiklar</a>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar