Du behöver:
10 dl strimlad vitkål (var drygt ett halvt huvud för mig)
4 rivna morötter
ca. 1 1/2 dl turkisk yoghurt (du kan välja creme fraiche)
1/2 dl lätt majonäs
2-3 tsk senap
salt, peppar och vitlökspulver
Blanda ihop allt i en bunke och voila - du har en coleslaw!
Lade min sallad i en bunke i kylen, perfekt tillbehör till en kycklingfilé eller en köttbit! Även gott att äta som det är vid mellanmål. Ni som känner mig vet att jag älskar kletiga sallader ;)
Vitkål och morötter |
I med kletet och blanda! |
Detta ska jag göra nu, förbereda min kyckling inför kvällen samtidigt som jag förbereder lunchen som jag ska ta och äta nu. Lunchen blir fiskgryta (som jag gjorde för ett tag sen och lade i frysen) med fullkornspasta och sallad . mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar