tisdag 22 maj 2012

Paj-tips

Idag blev det lyxig middag i form av tacopaj. Skippade pajskal av vitt mjöl och smör och valde andra produkter som mättar bättre och är hälsosammare  och det blev såå gott!

Recept på pajdeg:
1,5 dl dinkelmjöl fullkorn
1,5 dl dinkelmjöl
0.5 tsk salt
0,75 dl rapsolja
0,5 dl vatten

Blanda mjölsorterna och salt, tillsätt oljan och sedan vatten till degen har en lagom konsistens. Förgrädda på 175 grader i 15 min. 

Jag fyllde pajen med tacofyllning bestående av nötfärs, tacokrydda, zuccini, paprika, röd lök, majs, jalapeno, tacosås, creme fraiche och sedan ost på toppen. In i ugnen 10 min till så har du en supergod paj!










1 kommentar:

  1. Såg gott ut, detta ska testas! Nu håller jag på med middag iaf :-P

    SvaraRadera