lördag 1 december 2012

Mysfaktor December

Fredag kväll var det dags för "kastarkväll" då vi träffas med gruppen och hittar på något - dock kastar vi inget.. utan denna gång blev det pizza följt av sällskapsspel. Coach vann monopol, han var som ett barn på julafton, tror inte träningsgruppen kommer se honom så lycklig någonsin igen, knappt ens när hans första aktiva kommer till OS. Vi spelade i fyra lag 2 och 2 så Nadia var också en vinnare men hon hade åkt hem innan matchen var slut. Själv placerade jag mig något bättre i kvällens andra spel, Besserwisser, som ju kräver lite mera kunskap - alltså passar mig ;) 


Nu är det 1 december och nuuuuu äntligen ska jag julpynta hela lägenheten, spela julmusik, baka julsaker och vara glad och mysig en hel månad! Startade dagen idag med att se första avsnittet av julkalendern på tv, tycker det verkar bra även om det aldrig kan nå upp till första Mysteriet på Greveholm. 

Ett tips till er som också gillar jul och gillar att äta bra - pepparkaksgröt
Koka havregrynsgröt precis som vanlig och i med pepparkakskryddor och mums, din gröt smakar kakor! Ät gärna med rött äpple till = mer juligt! 

Pepparkaksgröt

Och träningen då? Jodå, knät känns bättre och det går framåt. Dock ska det bli skönt med en söndagsvila efter 2 dagar med dubbelpass. 

Kvällen idag blir glögg och spel hos Freja med glada friidrottare - ni hör ju, mysfaktor DECEMBER är HÄÄÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar